Бившата жена на Ицо Хазарта Диана Котева се сгоди за дългогодишния си

...
Бившата жена на Ицо Хазарта Диана Котева се сгоди за дългогодишния си
Коментари Харесай

Бившата на Ицо Хазарта се сгоди

 Бившата жена на Ицо Хазарта Диана Котева се сгоди за дългогодишния си другар Иван. Диана се похвали със скъпия пръстен, отрупан с диаманти, с който обичаният й изиска ръката напълно публично на 24 септември в Лондон, където те живеят.

Тя е притежател на счетоводна адвокатска фирма в британската столица. Освен това постоянно отскача и до родния си Пловдив, където беше GCSE Business studies в Местно частно учебно заведение.

  " Заедно сме от 10 години. Имаме 7-годишен наследник, просто в този момент взехме решение, че е подобаващ миг да се сгодим “, разкри пред " Галерия “ Диана.

Детето им, което носи името на баща си, е първокласник в влиятелно учебно заведение е Лондон. Все още не е ясно по кое време двамата ще вдигнат женитба, нито къде ще е празненството.

След като Диана се среща с Иван в действителност стартират проблемите й с Ицо Хазарта. Той подава тъжба и й лишава родителските права, без даже да я уведоми.

" Няма по какъв начин да знам какви са претекстовете му. Цели 7 години, до момента в който бях сама, нямаше никакви проблеми с връзките ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала различен, се промени “, разказвала е Диана.

Двамата се разделят през 2007 година след къс брак, който продължава едвам две години. През това време сред тях постоянно избухват кавги и Диана по този начин и не привиква с бохемския му метод на живот. Освен това твърди, че той й изневерява.

" Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират долни дрехи и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше дa понасям аз. Той имаше връзка с актуалната си жена Женя по време на брака ни. Тя беше танцьорка на " Ъпсурт “ още като бях омъжена за него. От щерка ни знам, че Женя е била бременна от него още до момента в който сме били женени, и е правила аборт. в никакъв случай не съм ревнувала от нея. Той ми беше споделил, че тя е гадже на Буч. Затова са непрекъснато дружно. И аз имах вяра. Изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми сподели, че Женя живее при тях, първо се учудих по какъв начин по този начин Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им “, сензационно разкри преди време Диана.

След като се разделят, тя отпътува за Кърджали при своите родители дружно с щерка им, с цел да си търси работа, до момента в който те се грижат за дребната. Но Хазарта изпраща майка си в дома на фамилията на Диана, която, без да предизвести никого, взема Аделина и двете се качват в рейса назад за София. След този случай Ицо завежда дело за бракоразвод, като заплашва Диана, че е намерил 20 очевидци, които ще потвърдят, че тя е луда.

Момичето е по-привързано към татко си, което е напълно естествено, тъй като той се грижи за него от 12-годишно. Психолози настояват, че детето има потребност от другарство и с двамата си родители, а прокурорът е отсъдил, че Диана има опция да поставя грижи за психическото, физическото и общественото развиване на щерка си. Майката беше завела и дело в съда за отбрана правата на индивида в Страсбург поради отнетите наставнически права.

Той също одобри жалбата й за основна, само че окончателното решение към момента се чака. Диана е разкрила влог на щерка си, където към този момент са насъбрани над 10 000 лв., които Ади ще може да тегли, откакто стане на 18 години. Тя прецизно изпраща всеки месец и прехрана, но Хазарта не я приема, връща и коледните дарове, които майката дава за Аделина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР